Rémálom helyett vígjáték
Rémálom helyett vígjáték

Nem volt rémálom a fővárosi Szamos utcában, ahol a női élvonalbeli bajnoki meccsen tett látogatást a Fatum-Nyíregyháza női röplabdacsapata…

A Szamos utcai találkozón a nyíregyháziak forgatókönyve érvényesült.

Nem volt rémálom a fővárosi Szamos utcában, ahol a női élvonalbeli bajnoki meccsen tett látogatást a Fatum-Nyíregyháza női röplabdacsapata. Sőt, a vendégek számára vígjátékkal ért fel az összecsapás, akik egyértelműen a győzelem bevasalásának szándékával léptek pályára az MTK otthonában. A hazaiak már közel sem biztos, hogy élvezték a kedd esti előadást…

Az első szettben ugyanis megpuhították az ellenfelet a nyírségiek, a másodikban egyértelműen domináltak, a harmadikban pedig bevégezték a munkát. Ezúttal tehát Fatum által megálmodott forgatókönny érvényesült: a Horváth-gárda fokozatosan lendült játékba és nyerte meg a mérkőzést,, így a harmadik fordulóban második sikerét könyvelhette el.

Röplabda: NB I., női
B csoport, 3. forduló

MTK–Fatum-Nyíregyháza 0:3 (-19, -10, -17)

Szamos utca, 150 néző, v.: Soltész, Mezőffy.

Nyíregyháza: Kotormán, Kalicanin, Matic, Valdez, Szombathelyi Sz., Vacsi . Csere: Isis F., Tóth F. (liberók), Villám., Kundrák, Fernandez. Edző: Horváth András.

Horváth András: – Az első szettben szépen védekezett az MTK, ugyanakkor mi fokozatosan játszottunk egyre jobban. A nyitásaink hatékonyak voltak, a blokkjaink működtek, így értékes győzelmet arattunk.

Forrás:szon.hu