Nem árt észnél lenni!
Nem árt észnél lenni!

Ez a Kaposvár már nem az a női röplabdacsapat, amelyet a közelmúltban oda-vissza játszva porolt el a Fatum-Nyíregyháza. A somogyiak jelentősen acélosították soraikat…

Illik komolyan venni a megerősödött Kaposvárt, amelyet csütörtökön fogad a Fatum.

Ez a Kaposvár már nem az a női röplabdacsapat, amelyet a közelmúltban oda-vissza játszva porolt el a Fatum-Nyíregyháza. A somogyiak jelentősen acélosították soraikat, a B csoport hétfő esti összecsapásán pedig szettet csentek a Vasas otthonában – ez volt az első bajnoki vereségük a szezonban. Így a csütörtökön (kezdés: 18 óra), a Continental Arénában esedékes élvonalbeli mérkőzésre körültekintően készülnek a hazaiak, a helyzethez illő komolysággal. Ismerősök is lesznek bőven, elvégre Leidgeb Noémi, Sitkey Mariann és brazil Debora Ribeiro Araujo nem is oly rég még a házigazdát segítette, ezúttal viszont már a Kaposvár színeiben törik magukat.

– Ez egy kifejezetten jó erőkből álló Kaposvár, amelyre nem árt figyelni – támasztotta alá az egyébként általános vélekedést Horváth András, a nyíregyháziak szakvezetője. – A lehető legagresszívebb játékot kell nyújtanunk, mégpedig az első perctől az utolsóig. Végig nyomás alatt tartani őket, kontrollálni a meccset, semmiképpen sem szabad hogy engedni, hogy esélyt érezzenek. Ebből a szempontból tanulságos számunkra a Vasas elleni találkozójuk, ahol szoros szettekre voltak képesek. Természetesen a győzelem a cél, mint mindig, de ez megint egy olyan alkalom, amikor felmérhetjük hol tartunk.

Forrás:szon.hu