Győzelemre törnek és alakítanák a hierarchiát
Győzelemre törnek és alakítanák a hierarchiát

A Nyíregyháza Blue Sharks szerdán (kezdés 18 órakor) fogadja az NB I B csoportos férfibajnokságban a Nagykőröst. De vajon érkezik-e az ellenfél? Merthogy az előző idényben, a január 10-én, keddre kiírt mérkőzést munkahelyi…

A januári meccstől távolmaradó Nagykőröst fogadja szerdán a Nyíregyháza Blue Sharks a férfi kosárlabda NB I B csoportban.

A Nyíregyháza Blue Sharks szerdán (kezdés 18 órakor) fogadja az NB I B csoportos férfibajnokságban a Nagykőröst. De vajon érkezik-e az ellenfél? Merthogy az előző idényben, a január 10-én, keddre kiírt mérkőzést munkahelyi elfoglaltságok miatt mondták le, és vesztették végül el játék nélkül, 20–0-ra.

– Most is volt egy kis kötélhúzás, de közösen egyeztünk meg az időpontban, mi is engedtünk, ezért is kezdünk este hatkor, mert senkinek nem lenne jó, ha elmaradna a mérkőzés – mondta Sitku Ernő, a nyíregyháziak szakmai igazgatója. – Természetesen győzni szeretnénk, és ott folytatni, ahol Hódmezővásárhelyen abbahagytuk. Új játékosunk, Srdjan Sztojanovics belépője jól sikerült, persze, az nem várható el, hogy mindig azon a szinten teljesítsen, mint az első mérkőzésén. De szeretnénk őt minél jobban beépíteni a csapatba, örülnék neki, ha ebben a felállásban is minél gyorsabban kialakulna a csapaton belüli hierarchia. A nagyon várt idegenbeli győzelmünknek csakis akkor van értéke, ha a szerdai mérkőzést is meg tudjuk nyerni.

Forrás:szon.hu