Ők nem akarnak pórul járni
Ők nem akarnak pórul járni

A Fatum-Nyíregyháza háza táján úgy sakkoztak, hogy a női röplabda Magyar Kupa negyeddöntőben az Újpest lesz az ellenfél. A Szombathelyi Haladás azonban alaposan keresztülhúzta a számításokat, mivel – általános meglepetésre…

A szombathelyi meglepetéscsapattal szemben vívhatja ki Fatum a négy közé jutást a Magyar Kupában.

A Fatum-Nyíregyháza háza táján úgy sakkoztak, hogy a női röplabda Magyar Kupa negyeddöntőben az Újpest lesz az ellenfél. A Szombathelyi Haladás azonban alaposan keresztülhúzta a számításokat, mivel – általános meglepetésre – az előző körben kiejtette a favoritnak titulált fővárosi hölgykoszorút. Mindez már csak azért is meghökkentő, mivel az ugyancsak az élvonalban szereplő dunántúliak még meccset sem nyertek a bajnokság A csoportjában. Így a nyírségiek szerdán vasi túrán próbálnak olyan eredményt kicsikarni, hogy a december 20-án esedékes hazai visszavágón kiharcolják a továbbjutást, a legjobb négy közé jutást.

– Lehet, unalmasnak hangzik már, amit eddig is szajkóztunk, hogy minden meccset illik komolyan venni, de éppen az Újpest példája mutatja, bármikor történhet valami váratlan – figyelmeztetett Horváth András, a nyíregyháziak szakvezetője. – Nem szeretnénk hasonló hibát elkövetni, már csak azért sem, mert az elődöntőbe kerülés egyébként is a céljaink között szerepelt a kupasorozatban. Nyilván mindjárt az első meccsen mindenképpen szeretnénk nyerni, ennek érdekében minden el fogunk követni a pályán.

Forrás:szon.hu