Szombathely után szombati lecke
Szombathely után szombati lecke

A Fatum-Nyíregyháza élvonalbeli női röplabdacsapata szombaton (kezdés: 17 óra) végleg bebetonozhatja magát a B csoport élén. Ehhez nem szükséges a csillagokat lehozni az égről, éppen elégséges…

Két kupameccs között sem lazíthat a Fatum, amely ezúttal a TFSE-t fogadja.

A Fatum-Nyíregyháza élvonalbeli női röplabdacsapata szombaton (kezdés: 17 óra) végleg bebetonozhatja magát a B csoport élén. Ehhez nem szükséges a csillagokat lehozni az égről, éppen elégséges, ha a nyírségiek a Continental Arénában legyőzik a az utolsó helyen ragadt TFSE-t. A felek között mutatkozó szakadéknyi különbség ismeretében mindez szinte borítékolható, a Horváth-gárda számára a jövő heti (december 12.) belga Asterix Avo ellen esedékes hazai CEV-kupa fellépés lesz az igazán mérvadó.

– A Vasas elleni játék igazán biztató volt, a szerdai kupameccsen, Szombathelyen is teljesítettük a célt, ezúttal is koncentrált játékot várok a csapattól – közölte követelményét Horváth András, a Fatum edzője.

– Az elmúlt hetekben szoros volt a program és igaz ez a folytatásra is, kemény próbatételek várnak még ránk az évben, leginkább a keddi belgák elleni találkozón. Ezért fontos, hogy lendületben maradjunk, így a TFSE-vel szemben is a legjobb teljesítményre kell törekednünk.

Forrás:szon.hu