Ott kell folytatni, ahol abbahagyták
Ott kell folytatni, ahol abbahagyták

Komplett hétközi forduló után karácsonyozhat a férfi NB I B csoport mezőnye, a 12. játéknap mérkőzéseinek nagy részét szerdán rendezik, csütörtökre marad a jelenlegi első és második helyezett, vagyis az Oroszlány és a Veszprém rangadója…

Teljes hétközi fordulót rendeznek a kosárlabda NB I B csoportban, a Nyíregyháza Blue Sharks Miskolcra látogat.

Komplett hétközi forduló után karácsonyozhat a férfi NB I B csoport mezőnye, a 12. játéknap mérkőzéseinek nagy részét szerdán rendezik, csütörtökre marad a jelenlegi első és második helyezett, vagyis az Oroszlány és a Veszprém rangadója.

Addigra a győzelmek számát tekintve utolérheti a második bakonyiakat a Nyíregyháza Blue Sharks, amely szerdán Miskolcon, a MEAFC vendége lesz. Úgy tűnik, a Kék Cápák lendületbe jöttek, a tavalyi bajnokság egyik meglepetéscsapata viszont legutóbb hazai pályán szenvedett váratlan vereséget (56–67) az addig nyeretlenül sereghajtó Budapesti Honvédtól.

– Nem is az ebből fakadó esélyt kell megragadnunk, hanem ott kell folytatnunk, ahol legutóbb Békéscsabán, a Békés elleni kupamérkőzésen abbahagytuk – mondta Sitku Ernő, a nyíregyháziak szakmai igazgatója. – Lendületesek és gyorsak voltunk, sok pontot szereztünk, ha ugyanezen erényeinket meg tudjuk őrizni szerdára is, akkor a nehezítő körülmények ellenére is le kell győznünk a Miskolcot.

Időközben kialakult a Hepp-kupa negyeddöntőjének mezőnye, a legjobb nyolc közé a Nyíregyháua Blue Sharks mellett a szintén NB I B csoportos Veszprém, Pécsi VSK-KK, Vasas Akadémia és Oroszlány, valamint az NB I C csoportos Salgótarján, Óbudai Kaszások és BKG-Príma SE került.

Forrás:szon.hu