Lazításról szó sem lehet
Lazításról szó sem lehet

Ezt már csak Fatum-Nyíregyháza ronthatja el. A női röplabda Magyar Kupa legjobb négy közé jutásért kiírt párharc első, szombathelyi összecsapásán a nyírségi együttes 3:0-ra diadalmaskodott, így a szerdán…

A Fatum szerdán hazai pályán tehet pontot a szombathelyi csapat elleni kupapárharcra.

Ezt már csak Fatum-Nyíregyháza ronthatja el. A női röplabda Magyar Kupa legjobb négy közé jutásért kiírt párharc első, szombathelyi összecsapásán a nyírségi együttes 3:0-ra diadalmaskodott, így a szerdán (kezdés: 17 óra) esedékes visszavágón tovább haladhat a Haladással szemben. Mert bár a vendégek ugyancsak az élvonalban szerepelnek, a házigazdával szöges ellentétben az A felségjelű csoportban – valamennyi mérkőzésüket elbukva – utolsó helyen zártak, a másik bajnoki ágon érdekelt házigazda az élen végzett az alapszakaszban. Vagyis a felek között meglehetősen nagy különbség mutatkozik, amit alátámasztott a vasi találkozón történtek is.

– Két mérkőzésen dől el a négy közé jutás, mi pedig előzetesen úgy álltunk hozzá, hogy mindkettőt meg akarjuk nyerni – ézékeltette Horváth András, a Fatum edzője, hogy hiába a megnyugtató előny, az esztendő utolsó tétmeccsén lazításról szó sem lehet. – Ez lebeg a szemünk előtt, másfelől szeretnénk folytatni jó sorozatunkat. Jó mérkőzéseket játszottunk az utóbbi időben, célunk most is hasonló, másrészt szeretném, ha a lányok élveznék, amit csinálnak, kiváltképp, hogy mindez eredményes szerepléssel párosul.

Forrás:szon.hu