Amikor újra kezdődik a tánc
Amikor újra kezdődik a tánc

Éppen csak megmelegedhettek itthon a szlovén, majd belgiumi bevetést teljesített Fatum-Nyíregyháza női röplabdacsapatának tagjai, máris nyakukon a következő feladat. Rajtol a felsőházi csatározás, a hat legjobb magyar együttes különharcra, amelynek első két helyezettje kiemelt lesz a rájátszásban…

A felsőházi küzdelmet hazai pályán, a Kaposvár elleni meccsel kezdi a Fatum.

Éppen csak megmelegedhettek itthon a szlovén, majd belgiumi bevetést teljesített Fatum-Nyíregyháza női röplabdacsapatának tagjai, máris nyakukon a következő feladat. Rajtol a felsőházi csatározás, a hat legjobb magyar együttes különharcra, amelynek első két helyezettje kiemelt lesz a rájátszásban. Magyarán automatikusan a legjobb négy közé jut, van tehát miért hajtani. A nyitány vasárnap (kezdés: 17 óra) esedékes a nyírségiek számára, aki a Continental Arénában fogadják a Kaposvárt. Az alapszakaszban rendezett csoportmeccsek során oda-vissza nyert a Fatum, a cél most sem lehet más.

– Nem számít, mi történt eddig, gyakorlatilag újra kezdődik a bajnokság – jelezte Horváth András, a nyíregyháziak szakvezetője. – Persze, kicsit más lesz, mint korábban, minden meccs egy-egy rangadóval ér fel. Az a feladatunk, hogy a nemzetközi mérkőzések, az utazások után felrázzuk magunkat, mivel mentálisan erősek vagyunk, feltétlenül képesnek tartom a csapatot arra, hogy győzelemmel folytassa szereplését a hazai színtéren.

Forrás:szon.hu