Itt az esély, élni kell vele!
Itt az esély, élni kell vele!

A Fatum-Nyíregyháza élvonalbeli női röplabdacsapata „régen” játszott a Vasassal – jelesül november 29-én. Éppen ideje volt már, hogy a felek ismét összecsapjanak, az aktuális évadban már negyedszer…

A Fatum a Vasas elleni kupapárharc első meccsén nagy lépést tehet a döntőbe jutás érdekében.

A Fatum-Nyíregyháza élvonalbeli női röplabdacsapata „régen” játszott a Vasassal – jelesül november 29-én. Éppen ideje volt már, hogy a felek ismét összecsapjanak, az aktuális évadban már negyedszer. Két bajnoki mellett egy Közép-európai Liga-meccs volt eddig a menü, de most rátesznek még egy lapáttal. Csütörtökön a Magyar Kupa-elődöntő első összecsapásán feszülnek egymásnak a Continental Arénában (kezdés: 18.30), ráadásként vasárnap az Extraligában is „összefutnak”, a változatosság kedvéért ismét a nyírségi városban.

– Arra törekszünk, hogy az adott pillanatban tőlünk telhető legjobbat nyújtsuk – bocsátotta előre Horváth András, a Fatum szakvezetője. – Mindkét csapat több, köztük nemzetközi meccseket játszott már idén, és bár valóban találkoztunk néhányszor az idény során, a legutóbbi ilyen alkalom óta azért eltelt jó néhány hét, miközben sok minden történt. Természetes szándék, hogy mindenki a lehető legtöbbet szeretné elérni abban a sorozatban, amelyben éppen érdekelt, most is a lehetőség, hogy tegyünk egy nagy lépést a döntőbe jutás érdekében. Meg kell ragadni az esélyt, élni vele!

A visszavágót február 15-én rendezik a fővárosban.

Forrás:szon.hu