A kupameccs eredményét dalolva elfogadnák
A kupameccs eredményét dalolva elfogadnák

Január 27-e után játszik újra hazai pályán a Nyíregyháza Blue Sharks, amely a Pécsi VSK-Kronosz Kiadó elleni vasárnapi (kezdés 16.30-kor) mérkőzésen semmi esetre sem járhat úgy, mint a legutóbbi…

A Pécsi VSK-KK ellen lép pályára vasárnap a nyíregyháza Blue Sharks a férfi kosárlabda NB I B csoportban.

Január 27-e után játszik újra hazai pályán a Nyíregyháza Blue Sharks, amely a Pécsi VSK-Kronosz Kiadó elleni vasárnapi (kezdés 16.30-kor) mérkőzésen semmi esetre sem járhat úgy, mint a legutóbbi, Oroszlány elleni hazai mérkőzésén (84–85), vagy mint a két csapat novemberi pécsi találkozóján (90–102). A Hepp-kupában három hete játszott elődöntő eredményét (83–72) ellenben dalolva elfogadnák a nyíregyháziak.

– Pécsen hosszabbításban szenvedtünk fájdalmas vereséget, a debreceni kupameccsen ellenben a szezon egyik legjobb játékát nyújtottuk, amit nem lesz könnyű megismételni, de azon leszünk – mondta Sitku Ernő, az NB I B csoportos Blue Sharks szakmai igazgatója.

A csapatnál Czura Attila lázas betegsége okoz némi fejfájást, az orrtörést szenvedett Czinger Zoltán ellenben speciális, a Zorro-álarchoz hasonlító maszkkal a fején játszhat. Különös hangolódást jelent, hogy a játékosok és a stábtagok péntek este együtt tekintik meg a Móricz Zsigmond Színházban a Don Carlos című darab nyilvános főpróbáját.