Több százan mozogtak
Több százan mozogtak

Folytatódott a Mozdulj Nyíregyháza! programsorozat, ezúttal a Fittvasárnap keretében Katus Attila tartott órát. A többszörös világbajnok aerobikos alaposan megmozgatta…

Fittvasárnap – Katus Attila óráján is teljesen megtelt a Continental Aréna. Több százan mozogtak együtt Nyíregyházán.

Folytatódott a Mozdulj Nyíregyháza! programsorozat, ezúttal a Fittvasárnap keretében Katus Attila tartott órát. A többszörös világbajnok aerobikos alaposan megmozgatta a résztvevőket, ahogy ígérte: hétfőn mindenkinek izomláza lesz. Teljesen megtelt a Continental Aréna küződtere, és a legkisebbektől a szépkorúakig minden korosztály képviselte magát. Az NYVSC családi napot tartott, ahol különböző sportágakat lehetett kipróbálni, és népszerűek voltak a szűrőprogramok is. Ötven vállalkozó kedvű résztvevőre aktivitásmérőt is helyeztek, és a kiderült, közel 4000 lépést tettek meg egy óra alatt!

A program végén Katus Attila életmódtanácsokat is adott, kiemelte az étkezés, az alvás és a sport fontosságát. A rendezvényt az Emberi Erőforrások Minisztériuma is támogatta, Dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár pedig a rendezvény végén bejelentette: lesz folytatás.

Legközelebb a Húsvét utáni kedden egy újabb sztárvendég tart majd ingyenes órát a nyíregyháziaknak.

Forrás:nyiregyhaza.hu