Lelőtték a röplabdásokat
Lelőtték a röplabdásokat

Fegyverek a kézben, maszkok a fejen, háborúra készültek a Fatum Nyíregyháza női röplabdásai és a szakmai stáb tagjai. Néhányan feszülten hallgatták a paintballcsata előtti eligazítást, majd megkezdődött az első csata…

Lelőtték a röplabdásokat – tűzharcba keveredett a Fatum Nyíregyháza.  Paintball háborút vívott a női röplabda együttes.

Fegyverek a kézben, maszkok a fejen, háborúra készültek a Fatum Nyíregyháza női röplabdásai és a szakmai stáb tagjai. Néhányan feszülten hallgatták a paintballcsata előtti eligazítást, majd megkezdődött az első csata. Inneh-Varga Eliza és Tóth Fruzsina is sokáig tartotta állásait, de végül a kékek senkit nem kíméltek. A csapatépítő tréningnek beillő foglalkozást nagyon élvezték a röplabdások.

– Először játszottam paintballt, és nagyon tetszett, remek csapatépítő program. Nyáron többen is érkeztünk új játékosok, egy-egy ilyen tovább segíti a beilleszkedést – mondta Lászlop Alexandra játékos.

A paintball mellett hagyományos edzés is szerepelt a szerdai programban. A csapat a múlt héten lejátszotta első felkészülési találkozóját az MTK ellen, a hétvégén pedig Jászberényben vesz részt egy nemzetközi tornán.

– Egy három napos, rangos nemzetközi tornán veszünk részt. Most sincs még nagy elvárás a csapattal szemben, mindenkinek szeretnénk lehetőséget adni. Darabonként rakjuk össze a puzzle-t, a rajtra kell egy egészet alkotnia a csapatnak – mondta Hollósy László vezetőedző.

Szeptember 21-22-én hazai környezetben szervez tornát a Nyíregyháza. A nyáron több új játékos is érkezett a kerethez, akik nagyon jól beilleszkedtek és erősségei lehetnek az együttesnek. Mentálisan is erős a közösség, a csapatba kerülésért pedig minden poszton nagy harc várható. Még nagyobb, mint amilyen a paintball pályán zajlott…