Bővül a keret; később kezdenek a Kék Cápák
Bővül a keret; később kezdenek a Kék Cápák

Az NB I./B következő szezonjára készülő Nyíregyháza Blue Sharks a múlt hétvégén Debrecenben játszott edzőmeccset. Az ellenfél az élvonalból kiesett MAFC volt, a fővárosiak Nagy Krisztián vezérletével 94–65-re győztek…

A nyíregyházi kosárlabdázóknál egy hét „kiesett”, ám eggyel tovább készülhetnek.

Az NB I./B következő szezonjára készülő Nyíregyháza Blue Sharks a múlt hétvégén Debrecenben játszott edzőmeccset. Az ellenfél az élvonalból kiesett MAFC volt, a fővárosiak Nagy Krisztián vezérletével 94–65-re győztek.

– A múlt héten átment egy vírus a csapaton, többen is megbetegedtek – foglalta össze az elmúlt napokat Siska János, a Blue Sharks vezetőedzője. – Gyakorlatilag egy hét kiesett a felkészülésünkből, hiszen csak a hét második felében tudtunk edzeni, akkor sem teljes kerettel, volt, hogy csak négyen-öten öltöztek át. Ez aztán meglátszott a csapaton a MAFC elleni meccsen is, amelyen mindezek mellett Bazsó Brunó és a 3×3-as Európa-bajnokságon résztvevő Mokánszki Máté sem volt velünk.

Hamarosan már teljes kerettel készülhetnek a kosarasok, hiszen a szerződéssel rendelkező összes játékos bekapcsolódott a munkába és mint Siska János elmondta, ha a hétvégére még nem is, a jövő héten már megérkezhet a légiós is.

Halasztott az Oroszlány

Péntektől újabb mérkőzések várnak a nyíregyháziakra, akik a miskolci Szaniszló Sándor emléktornán vesznek részt a házigazda MEAFC-cal, a szlovák Iglóval és az élvonalbeli Jászberénnyel együtt – első meccsüket épp az utóbbiakkal játsszák, hétvégén aztán az eredmények függvényében a döntőn, vagy a bronzmeccsen szerepelhetnek.

Fontos hír, hogy az Oroszlány halasztást kért a bajnokság első fordulójában, így a Blue Sharks nem szeptember 15-én, hanem egy héttel később, a Budapest Honvéd ellen itthon kezdi meg a bajnokságot.

Forrás:szon.hu