Rövidesen bajnoki rajt
Rövidesen bajnoki rajt

Streetball fesztivált rendeznek a hétvégén Nyíregyházán. Folyamatosan érkeznek a nevezések az eseményre, melyen a Blue Sharks is bemutató meccset játszik. A férfi kosárlabda együttes ma a Vasas ellen játszik edzőmeccset…

Edzőmeccsek után, streetball előtt a kosarasok – rövidesen bajnoki rajt.

Streetball fesztivált rendeznek a hétvégén Nyíregyházán. Folyamatosan érkeznek a nevezések az eseményre, melyen a Blue Sharks is bemutató meccset játszik. A férfi kosárlabda együttes ma a Vasas ellen játszik edzőmeccset.

Újabb felkészülési mérkőzéseket vívott a Nyíregyháza Blue Sharks, és bár a csapat ismét kikapott a szlovák első ligás Iglótól, az öt légióssal felálló ellenféllel szemben jó teljesítményt nyújtottak a játékosok. Szeptember végén már bajnokit játszik a férfi kosárlabda együttes, ezért ma a Vasas ellen idegenben ismét pályára lép. Több együttes is harcba száll a feljutásért, így izgalmas szezonra van kilátás.

– Úgy gondolom érdekes bajnokság elé nézünk. Néhány csapat komoly játékerőt képvisel, a MAFC, a Veszprém, az Oroszlány és mi is szeretnénk feljutni. Várom már a rajtot, bízom abban, hogy sikeresek leszünk – mondta Bus Iván játékos.

A Blue Sharks kosarai is ott lesznek szombaton a Kossuth téren, ahol Streetball fesztivált rendeznek. Nevezni online formában és személyesen is péntekig lehet, négy fős együtteseket várnak a szervezők. Számos kiegészítő program is várja az érdeklődőket.

– A játékok mellett dobóversenyeket is rendezünk, és jelen lesz a Blue Sharks színeiben a friss EB győztes Mokánszki Máté és edzője Lekli József is. A csapat egy kis bemutatót is tart – mondta Siska János a Nyíregyházi Sportcentrum szakágvezetője.

A Streetball Fesztivál győztesei az országos döntőbe jutnak. Különböző korosztályokban hirdetnek győztest, a finálét pedig Budapesten rendezik.

Forrás:nyiregyhaza.hu