Edzőterem után edzőmeccs
Edzőterem után edzőmeccs

Megnyerte a Jászberényben rendezett felkészülési tornát a Fatum Nyíregyháza, a női röplabdások pedig már újabb edzőmeccsen lépnek pályára, ezúttal a Vasas ellen. Az eredmények jól alakultak, így a szakmai stáb optimistán várja a bajnoki rajtot…

Edzőterem után edzőmeccs – készül a rajtra a Fatum Nyíregyháza.

Megnyerte a Jászberényben rendezett felkészülési tornát a Fatum Nyíregyháza, a női röplabdások pedig már újabb edzőmeccsen lépnek pályára, ezúttal a Vasas ellen. Az eredmények jól alakultak, így a szakmai stáb optimistán várja a bajnoki rajtot.

 Edzés, edzés, edzés. A Fatum Nyíregyháza játékosai a péntek reggelt a konditeremben kezdték, késő este pedig már a Vasas ellen játszanak újabb felkészülési mérkőzést. A csapat egy hete megnyerte a Jászberényben rendezett nemzetközi tornát, úgy, hogy a keretből voltak hiányzók betegség miatt. Mivel közeleg a bajnoki rajt, változik a játékosok terhelése.

– Sokkal nagyobb szerepet kap ahogy közeledünk a bajnokság rajtjához a taktikai rész, de egyelőre még párhuzamosan folynak az erőnléti és a labdás edzések. A héten komoly terhelést kaptak a játékosok, ebből veszünk vissza, hiszen fontos, hogy frissek legyenek a keret tagjai szeptember végére – mondta Hollósy László vezetőedző.

A játékosok teljesítményét folyamatosan mérik, és az eredmények azt mutatják, támadás hatékonyságban előre lépett a csapat. Oláh Levente statisztikus folyamatosan rögzíti az adatok, így pontosan tudja a szakmai stáb, kinek miben kell fejlődnie.

– Profi játékosokkal dolgozunk, a játékosok és a szakmai stáb is a statisztikai adatoknak köszönhetően látja, hogy mi az amiben javulni kell. Ez egyfajta iránymutatás az edzésekhez – mondta Oláh Levente statisztikus.

A csapat szeptember 28-án 17 órától a Continental Arénában szurkolói ankétot tart, hivatalosan itt mutatja be új játékosait a női röplabda együttes.

Forrás:nyiregyhaza.hu