Ankétot tartottak a röplabdások
Ankétot tartottak a röplabdások

A Fatum Nyíregyháza a bajnoki rajt előtt a Continental Arénába invitálta a drukkereket, akik szép számban jelentek meg a sportcsarnokban. A klub vezetése jelezte is, bíznak abban, hogy a mérkőzéseken is minimum annyian lesznek…

Érem a bajnokságban és a kupában – ankétot tartottak a röplabdások. A Fatum Nyíregyháza a jövő héten kezdi a szezont.

“A nemzetközi sorozatban szeretnénk egy kört menni, a magyar bajnokságban és a kupában pedig éremszerzés a cél” – ezekkel a szavakkal nyitotta meg a szurkolói ankétot Kósa Árpád kabinetvezető.

A Fatum Nyíregyháza a bajnoki rajt előtt a Continental Arénába invitálta a drukkereket, akik szép számban jelentek meg a sportcsarnokban. A klub vezetése jelezte is, bíznak abban, hogy a mérkőzéseken is minimum annyian lesznek, mint az előző szezon végén a rájátszásban. Több új játékos is érkezett a nyári szünetben, erről már Kőhalmi Richárd, a Sportcentrum ügyvezetője beszélt, aki arra is kitért, hogy a szövetség szabályainak értelmében két magyarnak mindig pályán kell lennie. Hollósy László vezetőedző aztán egyesével mutatta be a stáb tagjait és a játékosokat.

– Az utolsó, Újpest elleni meccs óta bajnoki ritmusban készülünk, azaz már a Jászberény elleni nyitótalálkozóra összpontosítunk. Bár az edzőmérkőzések jól sikerültek, az utolsó meccs még rámutatott hibákra, melyeken javítanunk kell. Egy jó rajt meghatározhatja az egész őszi idényt, de hosszú a bajnokság, és nagyon sokat nőtt a színvonal, így kemény csatákra számítok – mondta Hollósy László vezetőedző.

Forrás:nyiregyhaza.hu