Dominánsan hozták azt, amit gyakoroltak
Dominánsan hozták azt, amit gyakoroltak

Ezt így kellett! Csütörtökön este szép számú közönség előtt, remek hangulatú meccsen debütált az új bajnoki szezonban a Fatum-Nyíregyháza. Az ellenfél a Jászberény volt, a vendégek ugyan próbálkoztak, de nem volt esélyük…

A Fatum-Nyíregyháza a Jászberény elleni győzelemmel kezdte az Extraliga pontvadászatát.

Ezt így kellett! Csütörtökön este szép számú közönség előtt, remek hangulatú meccsen debütált az új bajnoki szezonban a Fatum-Nyíregyháza. Az ellenfél a Jászberény volt, a vendégek ugyan próbálkoztak, de nem volt esélyük, a bajnoki ezüstérmes nyíregyháziak így szettvesztés nélkül indították a szezont.

Megtették az első lépést

– Örülök annak, hogy amit megbeszéltünk, megcsináltuk, és megtettük az első lépést – kezdte visszapillantását a győztes mérkőzésre Hollósy László, a Fatum-Nyíregyháza vezetőedzője. – Azt is tudjuk, hogy még rengeteg lépés van előttünk, hogy elérjük a céljainkat. Lesznek még komoly mérkőzések, de a sikeres nyitány érzéseit fel kell majd használnunk.

Ott tartanak, ahol kell

– Le tudtuk tenni az alapokat, ám még nagyon hosszú szezon vár ránk, és nem mindig fogunk tudni ilyen dominánsan játszani, mert ebbe az ellenfeleknek mindig van beleszólásuk.

– Ez egy nagyon pozitív mérkőzés volt a számunkra. Annak kifejezetten örülök, hogy koncentráltan játszottak a lányok, és azokat a taktikai utasításokat, amiket gyakoroltunk a héten, hozni is tudták. Illetve amiről beszéltünk, hogy dominánsan kell játszani, az működött. Tudjuk, hogy ami ma még elég, holnap már nem lesz az. Mindent még jobban kell fejleszteni, precízebbé tenni, például a kapcsolatokat. Ám a legfontosabb az, hogy elsőre ott tartunk, ahol kell, és haladunk tovább – így Hollósy mester.

A Budaörs az ellenfél

Kiderült, hogy a Magyar Kupában kivel játszik a címvédő nyíregyházi együttes. A Budaörs lesz az ellenfél, egyelőre még nem tudni, hogy mikor játszik a két együttes – valószínűleg a hónap végén, vagy november elején.

Forrás:szon.hu