Fittvasárnap Péntek Enikővel
Fittvasárnap Péntek Enikővel

Péntek Enikő valóságos mozgalmat indított el a ZONA edzéssel, most pedig a Mozdulj Nyíregyháza! programsorozat keretében Nyíregyházára látogat…

Péntek Enikő üzent a nyíregyháziaknak: „Hatalmas buli lesz a Fittvasárnap, én már várom!”

Péntek Enikő valóságos mozgalmat indított el a ZONA edzéssel, most pedig a Mozdulj Nyíregyháza! programsorozat keretében Nyíregyházára látogat.

A ZONA edzés kihívás, öröm, tiszta hatékonyság. Saját edzésmódszerem, amely intervall és funkcionális erősítő elemek meghatározott kombinációján alapul. Az összetartó, motiváló ZONA közösségnek köszönhetően igazi mozgalommá vált. – írja a gyönyörű edző, Péntek Enikő hivatalos oldalán.

A hamarosan Nyíregyházán edzést tartó Enikőt szerkesztőségünk telefonon érte el, és elárulta, hatalmas buli várható vasárnap a Continental Arénában.

– Total body ZONA edzés lesz Nyíregyházán, zsírégető programot fogunk csinálni! Az alap az intervall edzés lesz, de azért kifejezetten jó amit csinálunk, mert nem csak a mozgás pillanatában hat, utóhatással is rendelkezik. Nagyon bulis edzésre készülök vasárnap, és már iszonyatosan várom! – árulta el izgatottan.

Nyíregyháza MJV Önkormányzata a Mozdulj Nyíregyháza! – programsorozat keretében október 14-én szeretettel vár minden nyíregyházi érdeklődőt a Fittvasárnap programra. A rendezvény ingyenes, belépés kizárólag nyíregyházi lakcímkártya felmutatásával lehetséges. Kapunyitás 9 órakor!

Forrás:nyiregyhaza.hu