Álompár: mindent egy helyen
Álompár: mindent egy helyen

Nyíregyháza – Több mint ötven kiállító várja a házasodni vágyókat a Continental Arénában szombaton és vasárnap.

Lapunk, a Kelet-Magyarország az előttünk álló hétvégén rendezi meg az Álompár esküvői kiállítást, a régió egyik legnagyobb esküvői tematikájú eseménye szombaton és vasárnap is 9–17 óra között várja a házasságkötés előtt álló párokat.

Értékes ajándékok
A Continental Arénában több mint ötven kiállító (éttermek, esküvői helyszínek, fotósok, videósok, fodrászok, sminkesek, cukrászdák, esküvőiruha-kölcsönzők és ceremóniamesterek) kínálja szolgáltatásait, az eseményre érkezők lefoglalhatják a számukra megfelelő helyszínt, kiválaszthatják a ruhát, egyeztethetnek a vőféllyel. Mindez azt jelenti, hogy egyetlen nap alatt megszervezhetik az esküvőt, közben pedig jó tanácsokat is hallhatnak. Lesz fodrász- és sminkbemutató, a kiállítók a legújabb trendekről mesélnek, de táncbemutatók is színesítik a programot.

Vasárnap 14 órától rendezzük meg az Álompár vetélkedőt, amelyen a döntőbe jutott öt pár méri össze tudását. A versenyen vicces és kreatív feladatokat kell megoldaniuk, a győztes pár értékes ajándékokkal gazdagodik. Az eseményre a belépő 500 forint, 14 éves kor alatt ingyenes.

KM