Nyíregyházi SN: Sorokat cseréltek a Budai Farkasok ellen

A felkészülés második hetében, múlt pénteken lejátszotta első felkészülési mérkőzését a Nyíregyházi SN NB I./B-s alakulata.

Ellenfelük a szintén második vonalbeli Budai Farkasok volt, a találkozó a vendégek kétgólos sikerével ért véget.

– Még a munka elején tartunk, ettől függetlenül ez a találkozó jól illeszkedett a felkészülés menetébe. Egy nagyon jó csapat ellen játszottunk, ahol jó pár NB I.-es múltú játékos is a keret tagja. Az eredmény másodlagos volt, az volt a cél, hogy mindenki pályára lépjen, ezért 15 perces szakaszokra osztottuk a mérkőzést, és sorokat cseréltünk. A második félidőben alkalmaztuk a nyitott védekezést, ami még sok gyakorlást igényel, de komoly fegyverünk lehet majd a bajnokságban. Elégedett vagyok a srácokkal, mindenki odatette magát – értékelte a találkozót Kaplonyi Zoltán, a nyíregyháziak edzője.

A Nyíregyházi SN szombaton Eperjesen kétszer is megmérkőzik a Tatran Presov együttesével.

Nyíregyházi SN–Budai Farkasok 28–30 (15–17)

Nyíregyháza. Nyíregyháza: Gadnai – Nagy Cs. 1/1, Pánczél 5, Stáb 2, Nyitrai 2, Dobó 6, Lestál 7. Csere: Nagy L. (kapus), Tamás, Kurbely 1, Erdős, Szűcs 1, Gubó 2, Varga 1, Illés, Fábián, Vasas 1. Edző: Kaplonyi Zoltán. Kiállítások: 10, illetve 8 perc. Hétméteresek: 1/1, illetve 3/2.

www.szon.hu BB