Győzelem a Vasas ellen

Győzelem a Vasas ellen

Szerdán a Vasas Óbuda együttese ellen indította el az évet a Fatum-Nyíregyháza csapata. A budapestieknél hiányzott Abdulazimova, ő az azeri válogatottal olimpiai selejtezőn vesz részt, Kostelanská pedig sérülése miatt nem léphetett pályára.

Az első szettben a nyíregyháziak  kezdtek jobban, majd a második felvonásban is remek játékot mutattak a mieink.  A harmadikban pár 17-17-nél egyenlített a Vasas, de ez már nem tántoríthatta el a Fatum játékosait a győzelemtől.

  • Először is köszönjük szépen a szurkolóinknak, hogy ilyen fergeteges hangulatot varázsoltak a teremben. Ez mindig csodálatos! Olyan érzésem volt, mint a Targoviste elleni meccsen és úgy gondolom, hogy a legjobb szurkolótábora a Nyíregyházának van. Emellett nagyon büszke vagyok a lányokra, a meccs előtt az kértem a játékosaimtól, hogy mindenkire szükségünk van, minden labdáért mennünk kell, csak így lehet a Vasast legyőzni. Nyilván nem teljes kerettel tudtak felállni a budapestiek, de nekünk ebben a helyzetben a legfontosabb a három pont és ennek örülni kell. Haladunk tovább és készülünk a következő mérkőzésre! – nyilatkozta a mérkőzést követően Hollósy László, vezetőedző.
  • Köszönjük szépen a szurkolást és, hogy kijöttek a mérkőzésre a drukkereink, nélkülük nem sikerült volna megnyerni ezt a meccset sem. – mondta el a győztes bajnoki találkozó után Tóth Fruzsina, akinek a mérkőzés előtt is még kérdéses volt, hogy  tud-e játszani. 
  • Nagyon örülök,hogy lehetőséget kaptam a Vasas elleni bajnoki találkozón. Örülök, hogy a meccset győzelemmel zárhattuk. – fűzte hozzá Tóth Dalma,a Fatum-Nyíregyháza liberójátékosa.

A folytatás nem várat sokáig magára. A Fatum-Nyíregyháza együttese vasárnap a Vasas otthonában lép pályára 17.00 órától.

Fatum Nyíregyháza – Vasas 3-0 (23, 22, 21)

Nyíregyháza: G. Francesco 5, Varga 14, Pintér 7, Pilar 13, Lymareva 11, Lohman 12

Csere: Tóth F. (liberó), Tóth D. (liberó), Szabó

Fotó: Pusztai Sándor, Kelet-Magyaroszág