2020-ban is ütős programokkal készül a Continental Aréna – A tavalyi a teltházak éve volt

A Continental Aréna az elmúlt évben is bőséges programkínálattal várta a városlakókat. Az egyik legnagyobb és legsikeresebb esemény a Majka és a 100 tagú cigányzenekar koncertje volt. De idén is sok érdekes eseménnyel várják az érdeklődőket a nyíregyházi sportcsarnokban.

Tavaly is sokan szurkolhattak az Arénában a kupagyőztes Fatum Nyíregyháza női röplabdacsapatnak, és az idén is sok látogatót vonzanak vélhetően a röpis lányok. Emellett más sporteseményeknek, vásároknak, állásbörzéknek és koncerteknek, megannyi eseménynek adott otthont 2019-ben is a Continental Aréna. A csarnokban a kosár-vagy éppen a kézilabda mérkőzések mellett olyan nagyszabású rendezvényeket is tartottak, mint Majka és a 100 tagú cigányzenekar koncertje és a már hagyományosnak mondható Retro Fesztivált is. 2020-ban is nagyon színes rendezvénypalettával várják a nyíregyháziakat, mint például állás- és ruhabörzére, zenés–táncos programokra és az elmaradhatatlan sporteseményekre.

Hajnal Gusztáv, a Continentál Aréna programigazgatója kiemelte: 

Az első és legfontosabb, hogy jövőhéten rendezzük meg a Winter Face Fesztivált. Ez egy hagyományos rendezvény, könnyűzenei előadók látogatnak el ide a Continetal Arénába és a következő héten, már a röplabdás lányok fognak majd a CEV kupában mérkőzni. A hónap végén pedig az esküvői kiállításra kerül sor. Ebben az évben szeretném kiemelni még Hadházi László előadását februárban, illetve tavasszal lesz egy hatalmas Retro Fesztivál is.

Az Aréna 2019-ben számos teltházas esemény otthona volt. A könnyűzenei koncertek mellett a Cantemus Karácsony során is megtelt a létesítmény, de céges rendezvények és szalagavatók helyszíne is volt a sportcsarnok. A Continental Aréna programjairól tájékozódhatnak a sportcsarnok honlapjánközösségi oldalukon, illetve érdemes böngészni a nyiregyhaza.hu oldalt is, ahol valamennyi közelgő sport –és kulturális esemény is megtalálható.        

Bakai Judit, www.nyiregyhaza.hu