Béres Alexandra idén is visszatér a Mozdulj Nyíregyháza! keretein belül

Az előző, tavaly novemberben rendezett Mozdulj Nyíregyháza! során Béres Alexandra alaposan megmozgatta a közösséget.

A rendezvény célja, hogy a szabolcsi megyeszékhely lakói többet sportoljanak. Az első Mozdulj Nyíregyháza! 2013. november 4-én indult útjára és évről évre egyre nagyobb sikernek örvendett a városlakók szívében.

Nem először, de nem is utoljára…

A tavalyi, hatodik születésnap alkalmából sztárvendéget is hívtak. Béres Alexandra tartott ingyenes edzést a Continental Aréna küzdőterén. A fitneszedző ekkor már negyedjére jött a városba órát tartani a rendezvénysorozat keretein belül. A 60 perces zsírégető óra keretein belül több százan sportoltak együtt.

Együtt mozogni, sportolni egy különleges dolog. Plusz energiákat szabadít fel, átlendít a holtpontokon. Béres Alexandra már többször is volt Nyíregyházán, és minden alkalommal megtapasztalta, hogy városunkban sokan rendszeresen sportolnak, így a legutóbbi alkalommal is alaposan átmozgatta a résztvevőket.

Alexandra idén is visszatér!

A fitnesz tréner pedig idén is visszatér, hogy megmozgassa a városlakókat, ugyanis február 18-án 17 órától 19 óráig a Fitt-Kedd keretein belül vár majd mindenkit újra, a Continental Arénában!