Precíz játék kell a horvát sánc megbontásához

Szerda este a szezon eddigi talán legizgalmasabb mérkőzése vár a Fatum-Nyíregyháza csapatára, hiszen a CEV Kupa nyolcaddöntőjének első ütközetében hazai pályán a Mladest Zagreb együttesét fogadják a Continental Arénában.

Óva intenék mindenkit, hogy ez a Zladost Zagreb elleni mérkőzés sima lesz. Fiatal horvát röplabdásokkal állunk szembe, két játékosuk a horvát válogatott tagja. Egy motivált, nemzetközi szinte trenírozott gárdáról beszélünk, ezért fontos lesz, hogy minél precízebben játsszunk, csak így lehet esélyünk, hogy megbontsuk a horvát sáncot. – nyilatkozta Hollósy László, edző.

Nagyon izgatottan várjuk a szerdai összecsapást. – kezdte a Fatum-Nyíregyháza centere, Lászlop Alexandra. –Azt látom a többieken, hogy mindenki igyekszik kihozni magából a legtöbbet, komolyan vesszük a felkészülést a horvát csapat ellen. Bízom magunkban. Maximális koncentrációval, gyors röplabdát játszva győztesen szeretnénk elhagyni a pályát. Természetesen ehhez a szurkolóink segítségét szeretnénk kérni, hogy aki tud, jöjjön és buzdítson minket. – tette hozzá center.

A Fatum-Nyíregyháza – Mladost Zagreb mérkőzés a Continental Arénában január 22-én, szerdán 18.00 órakor kezdődik.