A döntőbe jutásért játszik a Fatum-Nyíregyháza

Csütörtökön óriási, fergeteges csatára készülhetnek a röplabdát szeretők. A Fatum-Nyíregyháza csapatára nem kevesebb vár, mint bekerülni a Magyar Kupa döntőjébe, amit február 13-án rendeznek meg a Continental Arénában! A nyíregyházi lányok nyerték az első találkozót Jászberényben, így előnnyel várhatják a holnapi 18.00 órakor kezdődő visszavágót.

Hollósy László, vezetőedző nyilatkozatában elmondta, hogy minden nap, minden héten a céljaikért kőkeményen dolgoznak és a január 30-i mérkőzésen a legnagyobb koncentrációval kell felállniuk.

– Az első mérkőzés eredménye csak annyit jelent, hogy előnyből várjuk a következő összecsapást, de maximális alázatot és határozott játékot várok a csapatomtól. A nyíregyházi publikum már sokszor bizonyította, hogy óriási plusz energiákat tud a csapat felé irányozni. Holnap is hatalmas szükségünk van lelkes szurkolótáborunkra, ahhoz, hogy közös céljainkat elérjük. – nyilatkozta a tréner.

Varga Eliza, a nyíregyháziak ütőjátékosa hozzátette, hogy nagyon fontos a holnapi meccsen az összpontosítás az elejétől a végéig, hiszen a kupadöntő a cél.
– Mindenki nagyon pozitívan áll a második találkozóhoz és már nagyon várjuk a mérkőzést, igyekszünk a lehető legjobbat nyújtani.