Continental E-sport Kupa

Ügyesen bánsz a labdával és a virtuális pályákon is megállíthatatlan vagy? Eljött a Te időd! Mutasd meg mire vagy képes a Continental E-sport Kupán Nyíregyházán! Több népszerű videójátékban, a küzdőtéren és egy sportkvízen is bizonyíthatod képességeidet! 

A Magyar E-sport Szövetségnek köszönhetően Nyíregyházára is ellátogat a HUNESZ FIFA MASTERS versenysorozat.

A versenyen a helyi díjazáson és sikerélményen felül pontokat lehet gyűjteni az országos bajnokságra. Az országosan 16 legtöbb pontot gyűjtő játékos kvalifikálja magát a nagydöntőre, melynek összdíjazása 1 millió Ft.

A verseny PS4 platformon zajlik Kick Off játékmódban. A konzolokat a Konzolvilág biztosítja. Az induláshoz legalább 14 évesnek kell lenned! 18 év alatt minden esetben szülői hozzájárulás szükséges, amit az alábbi linken érhetsz el. Az eseményen kitöltve kell bemutatni az alábbi dokumentumot!

https://hunesz.hu/documents/18-ev-alatti-nyilatkozat-2019-2020_1.pdf

Jelentkezés: Battlefy Online az alábbi linken. 32 játékos jelentkezhet Online, 32 szerencsés nyíregyházi diák pedig meghívást kap az eseményre. A meghívottakkal a szervezők veszik fel a kapcsolatot.
https://battlefy.com/nyíregyházi-sportcentrum-nonprofit-kft/continental-e-sport-kupa/5e405311d37c1e109c3bc7c8/info

Versenyszabályzat:
http://bit.ly/35yMrNX
A küzdelem egyenes kieséses rendszerben zajlik.

Nyeremények:
1.helyezett: 15 000 Ft. értékű tárgynyeremény + 75 HUNESZ FIFA MASTERS pont
2.helyezett: 10 000 Ft. értékű tárgynyeremény + 50 HUNESZ FIFA MASTERS pont
3.helyezett: 5 000 Ft. értékű tárnyeremény + 25 HUNESZ FIFA MASTERS pont

A FIFÁN kívül NBA 2K20-ban is bizonyíthat 16 játékos XBOX ONE platformon. Jelentkezés a helyszínen. A győztes tárgynyereményekben részesül.

A száguldás szerelmeseinek a Gran Tourismo Sport játékban nyílik lehetőségük arra, hogy egy gyorskör erejéig beüljenek egy virtuális sportautóba. A helyszín Spa-Francorchamps. A leggyorsabb versenyző tárgynyereményekben részesül. Jelentkezz a helyszínen!
Kipróbálnád a Virtuális valóság technológiáját, de még nem volt rá alkalmad? Itt a lehetőség! A budapesti Linkup Vr Bár jóvoltából egy felejthetetlen virtuális élményben lehet részed!

Az e-sporton kívül lehetőségetek nyílik arra, hogy a hagyományos sportokat is kipróbáljátok. A küzdőtéren focizhattok, kosárlabdázhattok és élsportolókkal is találkozhattok. A sportrajongók egy sportkvízt is kitölthetnek és együtt kommentálhatnak Palánki Istvánnal, aki a Nemzeti Sport munkatársa. A legügyesebbek pontokat szerezhetnek az iskolájuknak a különböző állomásokon. Az esemény végén a legjobb iskola is elismerésben részesül! Találkozunk február 21-én! ?