Ingyenes edzés Katus Attilával! A népszerű tréner a napokban ismét Nyíregyházára érkezik

Ingyenes edzést tart Nyíregyházán Katus Attila. A tréner március 10-én érkezik a megyeszékhelyre, és a Mozdulj Nyíregyháza! Program keretében tart órát a Continental Arénában. Az edző rendszeresen megmozgatja a városlakókat. 

Elkezdődött januárban a Mozdulj Nyíregyháza! Program új évada, és a szervezők rendszeresen gondoskodnak arról, hogy egy-egy sztáredző is megmozgassa a város lakóit. A sort Béres Alexandra nyitotta, akinek óráján teljesen megtelt a Continental Aréna küzdőtere. A tréner egy órás edzést tartott, a nyíregyháziaknak pedig a belépés ingyenes volt. A bemelegítést Tömöri Ágnes és csapata végezte, akik egy rövid GymStick órát tartottak a sportcsarnokban. A mozgásforma egyébként is népszerű, szinte pillanatok alatt elfogynak az eszközök egy-egy foglalkozás előtt. De népszerű az újonnan bevezetett női vízitorna is, ahol új helyszínt is be kellett vonni.  

– Hatalmas az érdeklődés, új időpontokat is be kellett építeni a rendszeres foglalkozások közé. Béres Alexandra órája is nagyon sikeres volt, és Katus Attila is népszerű, reméljük ismét sokan sportolnak vele együtt – mondta Hornyák Enikő sportreferens. 

Március 10-én újabb sztárvendég érkezik Nyíregyházára! Katus Attila ötödik alkalommal tart edzést a Continental Arénában, és rendre nagy sikere van. A tréner szerint a közös mozgásnak van egy különleges varázsa, Nyíregyházán pedig szeretnek sportolni az emberek.

www.nyiregyhaza.hu