Elkezdték a felkészülést a kézisek

Hétfő késő délután elrajtolt a felkészülési szezon a Nyíregyházi Sn NBI/B férfi kézilabda csapatánál is. A kéziseknél nemcsak a keretben, hanem a szakmai stábban is történtek változások. A nyíregyháziakat a 2020/2021-es idényben Kerekes Tamás, Tarnavölgyi Gergely edzőpáros irányítja majd. Az együttes szakmai igazgatója Medve Róbert lett, technikai vezető Nagy László, Nagy Levente pedig – aki játékos is – a kapusedzői feladatokat látja el.


Komoly kihívás elé nézünk a következő szezonban, de úgy látom, hogy ez egy jó szellemiségű, jó fizikumú társaság. A kerethez ebben a szezonban újként csatlakozott Újvári László, aki Gyöngyösről igazolt hozzánk. Takács Zalán a fővárosi Pénzügyőrtől jött, de ő nyíregyházi nevelés. Vasas György egy féléves kitérő után jött vissza. Tuska Szabolcs egyelőre próbajátékon van. Ő az előző szezonban Kisvárdán játszott, Baráth Gergő pedig az ifjúsági csapatból került fel a felnőttekhez. – nyilatkozta a csütörtökön a Continental Arénában tartott sajtótájékoztatón Kerekes Tamás, edző.

Ezen a héten heti napi egyszer edzettünk, a jövő héttől pedig már napi három alkalommal lesz edzésünk. A felkészülésünk harmadik hetében játsszuk az első edzőmérkőzésünket a Kisvárda ellen augusztus 14-én. – tette hozzá Kerekes Tamás.

Az újonnan érkezők részéről Újvári László, játékos elmondta, hogy egy nagyon jó lehetőséget kapott a nyíregyházi együttestől, amivel élni is szeretne és maximálisan megfelelni az elvárásoknak.


A Nyíregyházi Sn Férfi Kézilabda Csapata

Szakmai Igazgató: Medve Róbert

Edző: Kerekes Tamás, Tarnavölgyi Gergely

Kapusedző: Nagy Levente ( ő játékos is)

Technikai vezető: Nagy László

A csapat:

Kapusok: Both Péter, Gadnai Attila, Nagy Levente

Mezőnyjátékosok: Baráth Gergő, Csikós Patrik, Erdős Zoltán, Fábián Vince, Gidai Máté, Gubó Alex, Horváth Bendegúz, Kerezsi Ádám, Munkácsi Robin, Nyitrai János, Takács Zalán, Tamás Levente, Újvári László, Varga László, Vasas György.