Szabályozottan, de VÉGE A ZÁRT KAPUNAK!

Kedves Hübner Nyíregyháza BS Szurkolók!

A 194/2021. (IV. 26.) számú Kormányrendelet és az MKOSZ 2021. április 28. napi elnökségi ülése eredményeként a négymilliomodik COVID-19 elleni oltóanyaggal történő védőoltás első dózisa beadásának napját követő naptól a HÜBNER Nyíregyháza BS felnőtt férfi kosárlabda csapat hazai mérkőzései nézők részvételével is megrendezhetővé válnak.

Tekintettel a nyíregyházi kosárlabda csapat rájátszásban történő menetelésére, és a kitűzött cél, az NB/I A. osztályba történő kvalifikáció megszerzésére, a HÜBNER Nyíregyháza BS kosárlabda csapata a hazai mérkőzéseket az MKOSZ ajánlásainak alkalmazásával rendezi meg.

A pályarendszabályok módosításával a játékosokon, edzőkön és játékvezetőkön kívül a kedves nézők továbbra is maszkot kötelesek viselni.

A mérkőzéseken résztvevő nézők számát és elhelyezését is a fertőzésveszély maximális csökkentésének figyelembevételével határozzuk meg.

Beléptetésre vonatkozó szabályok:

A vonatkozó előírások alapján a sportrendezvényeket kizárólag a koronavírus ellen védett felnőtt személyek és a felügyeletük alatt álló kiskorúak látogathatják.

A koronavírus elleni védettség igazolása a védettségi igazolvány bemutatásával történik.

A felnőtt nézők felügyelete alatt álló, 18. év alatti nézők tekintetében nem kötelező a védettségi igazolvány.

A védettség tényének ellenőrzése, és ezáltal a belépés jogosultságának ellenőrzése a szolgáltatás nyújtójának feladata.

A védettségi igazolvány csak arcképes hatósági igazolvánnyal (érvényes útlevél, jogosítvány, személyazonosító igazolvány) együtt jogosít a belépésre.

Igazolnia kell továbbá életkorát a 18 évnél fiatalabbaknak is arcképes igazolványuk felmutatásával.

A szervezőknek meg kell tagadniuk a belépést attól, aki életkorát vagy a védettségi igazolvány érvényességéhez személyazonosságát nem tudja igazolni a jogszabályban előírt módon.

Egyebekben sportrendezvény helyszínére történő belépés a Kormányrendeletben foglaltaknak megfelelően kerül engedélyezésre, illetve kerül megtagadásra.

A Nyíregyházi Élsport Nonprofit Kft. fenntartja a változtatás jogát a rendelet és az MKOSZ COVID protokolljának módosítása esetén!