Kinek hoz majd szerencsét péntek 13?

Kinek hoz majd szerencsét péntek 13?

Kedd  után ismét a Kaposvárral küzd meg a Fatum-Nyíregyháza csapata, ezúttal december 13-án pénteken csap össze a két együttes a női extraligában,  a Continental Arénában.

  • Holnap új nap, új esély. A sors fintora, hogy újra a somogyiakkal találkozunk, egy érzelmektől fűtött heroikus küzdelem után, most a bajnokságban kell összemérnünk erőnket. – kezdte Hollósy László, a nyírségiek trénere, majd hozzátette, hogy a sport ezért is szép, mert mindig van új esély a bizonyításra.
  • Szükségünk van a szurkolóink biztatására és a főleg arra a hangorkánra, amit az aranyszettben tanúsítottak kedden, mert csak így tudják belehajszolni a csapatunkat a győzelembe.

A Fatum-Nyíregyháza csapatkapitánya, Genesis Francesco szerint nagyon fontos volt, hogy a magyar kupában a négy közé kerüljenek.

  • Mindenki nagyon akarta ezt a sikert. Jön egy bajnoki, majd kedden a románok elleni visszavágó, ami ugyancsak mérföldkő ebben a szezonban. Az egész magyar röplabda sikere is lenne egy bravúros továbbjutás! Tehát egy hét alatt három ragadó. Úgy készülünk, hogy mindenhol sikeresek legyünk. Számítunk a szurkolóink hangos bíztatására, csak együtt sikerülhet ez a nagy menetelés.- nyilatkozta Genesis Francesco.

A mérkőzés kezdési időpontja 17.00 óra.

Fotó: Dodó Ferenc, Kelet-Magyarország