Tiszaújvárosban is duplázódik a tét
Tiszaújvárosban is duplázódik a tét

A hazai pályán elszenvedett vereségért is szeretne visszavágni a Nyíregyháza Blue Sharks NB I B csoportos férfi kosárlabda-csapata…

A hazai pályán elszenvedett vereségért is szeretne visszavágni a Nyíregyháza Blue Sharks NB I B csoportos férfi kosárlabda-csapata.

Hamar túl kell, hogy tegye magát a Debrecen elleni sokkon (64–100) a Nyíregyháza Blue Sharks, hiszen pénteken újabb bajnokit játszik az NB I B-s férficsapat. Ráadásul a tiszaújvárosi meccs is duplaszorzós, hiszen azonos mérlegű, a az első négy közé igyekvő csapatok találkoznak.

– Sokknak azért nem nevezném a legutóbb történteket, kellemetlen pofonnak viszont igen. Olyannak, amely rá kell, hogy ébresszen mindenkit, az eddiginél is többet kell dolgoznunk – pontosított Siska János, a Kék Cápák vezetőedzője. – Ugyan a szövetség hivatalos tabelláján még nem tüntették fel az elmaradt Nagykőrös meccs kapcsán számunkra megítélt győzelmet, de valóban úgy tekintünk a találkozó elé, hogy azonos mérlegű csapatok találkoznak, amely után egy győzelemmel le akarjuk szakítani az Újvárost. Ez nem lesz könnyű, hiszen hazai pályán kikaptunk az Újvárostól, az ellenfél azóta légióst is cserélt és kellemetlen, letámadó zóna ellen kell majd játszanunk.

Bizony, október 1-jén 73–65-re nyert a Tiszaújváros a Continental Arénában, különösen az akkor 26/15 pontig jutó Madár András volt elemében – rá most is figyelni kell. Akkor még Olekszandr Osznacs volt a Phoenix légiósa, immáron az amerikai Jaywuan Dangelo Hill, aki Debreceni Dániellel veszélyes párost alkot a palánk alatt. Úgyhogy remek erőkből álló ellenfele lesz a Blue Sharksnak pénteken, a 18 órakor kezdődő idegenbeli mérkőzésen.

Forrás:szon.hu