Tavaszi börze az arénában
Tavaszi börze az arénában

Bőséges kínálattal várják a vásárlókat február 19-én a tavaszi baba-, gyerek-, tiniruha és játékvásár szervezői…

Bőséges kínálattal várják a vásárlókat február 19-én a tavaszi baba-, gyerek-, tiniruha és játékvásár szervezői.

Igaz, hogy még csak februárt írunk, de néhány hét múlva már gondolnunk kell az enyhülésre, a tavaszra, a lengébb ruházatra. A gyerekek gyorsan nőnek, szükségük lesz nagyobb cipőkre, nadrágokra, átmeneti kabátokra. Az év eleje soha nem könnyű, hiszen az ünnepek, a bálok, a farsang ugyancsak megterhelik a családok pénztárcáját. A február 19-ei Kelet börze remek lehetőség arra, hogy a szülők a gyerekeknek, tiniknek, esetleg saját maguknak is beszerezhessék a szükséges holmikat, rendkívül kedvező árakon.

A szervezők a gyerekek mellett gondoltak a kismamákra is, akik megvásárolhatják a babakelengyét, a babakocsit, a kiságyat és az autósülést is, de a kismamaruhákat is. Ezúttal is lesznek játékok, hiszen a gyerekek mindig örülnek egy-egy újabb társasjátéknak, könyvnek, babának, kisautónak – a börzére kilátogatók ezeket is a bolti ár töredékéért szerezhetik be.

A legtöbb lurkó alig várja, hogy a tavasz beköszöntével kiszabadulhasson a levegőre és újra előkerüljenek a biciklik, görkorik, gördeszkák – a rendezvényen ezekből is válogathatnak a látogatók. A vásárlók tehát rendkívül széles kínálatra számíthatnak, akár a farsangi jelmezeket is beszerezhetik gyermekeiknek, de gyönyörű szobadekorációk és ásványi ékszerek is gazdára várnak.

Ingyenes programok

Amíg a szülők csemegéznek a holmik közt, a gyerekek ingyenes programokon vehetnek részt: a kreatív sarokban óvónők irányításával gyönyörű munkák készülhetnek, de arcfestés és játszósarok is várja a kicsiket.

A szervezők ezúttal a megyei kórházak csecsemőosztályának szerveznek gyűjtést: 44–68-as méretű bodykat, rugdalózókat, kis plédeket várnak az újszülötteknek, de szívesen fogadják a felajánlásokat is: olyan kinőtt gyerekholmikat, játékokat, amelyekre otthon már nincs szükség. Az apróságokat sem kell otthon hagyniuk a kismamáknak, nekik szoptatós- és pelenkázós helységet biztosítanak, a látogatókat büfé is várja. Minden vásárlóra számítanak, hiszen remek a hangulat, így a börze tökéletes családi program is.

Akik kedvet kaptak, és szeretnének asztalt bérelni, még megtehetik a jelzett infóvonalon.

Forrás:KM