Rémálom!
Rémálom!

Kedvezőtlen előjelekkel készült a Füzesabony elleni derbire a Kölcsey DSE női NB-II-es kézilabda együttese. Gyimesi sérülés, Papp és Vitányi iskolai elfoglaltság miatt nem játszhatott…

A pontok nem, a sérültek szaporodtak a Kölcseynél.

Kedvezőtlen előjelekkel készült a Füzesabony elleni derbire a Kölcsey DSE női NB-II-es kézilabda együttese. Gyimesi sérülés, Papp és Vitányi iskolai elfoglaltság miatt nem játszhatott. Mindkét kapus éppen hogy kilábalt betegségéből, ráadásul Katona K. és Kelemen válla, Hrabina térde, Katona B. bokája sem volt tökéletes. Agresszív védekezésükkel kissé megzavarták a nyíregyháziakat az Abonyiak /15. perc 4-9/. Majd rendezték soraikat és szünetig felzárkóztak egy gólra.

– Jól indítottuk a 2. játékrészt, jó védekezéssel és néhány szép támadással, Silye (lásd képen) vezetésével átvettük a játék irányítását és a 41. percben már négygólos előnyre tettünk szert /23-19/! Sajnos menet közben Rabatin térde kifordult, majd Hrabina kézsérülése miatt végleg kiszállt és Márkus is bedagadt térddel folytatta a játékot! Alig maradt épkézláb emberünk a pályán, aminek következtében fokozatosan fordítani tudott az egyébként jó képességű vendégcsapat. Hősiesen harcoltunk, szívét-lelkét beleadta mindenki, de a sportban nincsennek véletlenek, így egyszerűen nem nyerhettünk! Sajnálom, mert komplett csapattal minden másként alakulhatott volna, de finoman szólva sem volt ez a mi napunk úgy, hogy nem tehettünk róla. Remélem, sérültjeink közül néhányan meggyógyulnak a hétvégi bajnoki találkozóig – mondta Hadobás István edző.

Forrás: nyiregyhaza.hu