Szép volt, de még nincs vége!
Szép volt, de még nincs vége!

Az elszúrt első meccset követően sem dőlt össze a világ. A letargiát száműzték a Fatum-Nyíregyháza élvonalbeli női röplabdacsapatának öltözőjéből, most pedig már a feltámadást ünnepelhetik…

A nyíregyháziak immár csak a szerdai meccsre fókuszálnak, ahol eldőlhet a bronzcsata.

Az elszúrt első meccset követően sem dőlt össze a világ. A letargiát száműzték a Fatum-Nyíregyháza élvonalbeli női röplabdacsapatának öltözőjéből, most pedig már a feltámadást ünnepelhetik. Persze, csak módjával, bár szombaton éppen Nelmaria Valdez szülinapján koccinthattak, ráadásul a venezuelai légiós az összecsapáson is főszerepet vállalt.

Azon a találkozón, amelynek megnyerésével a nyírségiek előnybe kerültek a Jászberénnyel vívott, egyik fél három sikeréig tartó párharc során (az állás jelenleg: 2–1), így a szerdai negyedik partin akár végképp zsebre vághatják az áhított bronzérmet.

– De még nincs vége! – szögezte le gyorsan Horváth András, a nyíregyháziak szakvezetője. – Természetesen örülünk, hogy 3:0-ra tudtunk nyerni a harmadik meccsen. Méghozzá úgy, hogy a minden szempontból jó első szett után olykor hátrányból is sikerült fordítani. A harmadik szett végjátékában ismét bizonyítottuk, mekkora tartása van a csapatnak. Vasárnaptól viszont nem foglalkozunk azzal, mi volt, csak és kizárólag a szerdai mérkőzésre koncentrálunk. Berényben ugyanezzel a mentalitással, tempóban, kell kezdeni, mint legutóbb, akkor elérhetjük célunkat.

Forrás:szon.hu