Nem lankadhat a figyelem!
Nem lankadhat a figyelem!

A Vasassal szembeni idegenbeli sikerrel a Fatum-Nyíregyháza női röplabdacsapata megteremtette annak az esélyét, hogy élen zárja az alapszakaszt a B csoportban. Immár „csak” élni kell a lehetőséggel, hozzátéve, a középszakasz…

Az MTK akár új amerikai légióssal is érkezhet a vasárnapi, Fatum elleni mérkőzésre.

A Vasassal szembeni idegenbeli sikerrel a Fatum-Nyíregyháza női röplabdacsapata megteremtette annak az esélyét, hogy élen zárja az alapszakaszt a B csoportban. Immár „csak” élni kell a lehetőséggel, hozzátéve, a középszakasz, amelyen a papíron legjobb hat magyar együttes hadakozik majd, jóval fajsúlyosabb erőpróbának ígérkezik. Ennyire azonban ne rohanjunk előre, egyelőre a vasárnap, a Continental Arénában esedékes MTK elleni parti a hangsúlyos. A fővárosiak negatív mérleggel (három győzelem, négy vereség) a negyedik helyen tanyáznak, innen már aligha mozdulhatnak előrébb, és igazából otthon sem tudták megnehezíteni a Fatum dolgát.

– Erre a meccsre is ugyanúgy készülünk, mint bármely másikra – nyomatékosította Horváth András, a nyíregyháziak trénere. – Két tényező miatt sem vehetjük félvállról a találkozót, egyfelől az MTK szoros küzdelemre késztette a Vasast, másrészt elvileg úgy tudjuk, menetközben erősített, amerikai légiós érkezéséről hallani… Így ezúttal is maximális figyelemre lesz szükség a győzelem érdekében.

Amiből remélhetőleg Kotormán Réka is kiveheti részét, a betegség miatt két fellépést kihagyó feladó ugyanis meggyógyult.

Forrás:szon.hu