A kötelezőt már egészen szépen tudják hozni
A kötelezőt már egészen szépen tudják hozni

Ritka szépen „töltötték ki” a statisztikai lapot a Nyíregyháza Blue Sharks kosárlabdázói, akik a hozzájuk hasonlóan NB I B csoportos Békés otthonában 99–83-ra nyerték meg a férfi Hepp-kupa csütörtöki nyolcaddöntőjét…

A ponterővel nem volt baj a Kék Cápák Békés elleni kupameccsén.

Ritka szépen „töltötték ki” a statisztikai lapot a Nyíregyháza Blue Sharks kosárlabdázói, akik a hozzájuk hasonlóan NB I B csoportos Békés otthonában 99–83-ra nyerték meg a férfi Hepp-kupa csütörtöki nyolcaddöntőjét. A Kék Cápák közül öten is tíz feletti pontterméssel zártak, ennélfogva a dobószázalékra sem panaszkodhattak.

– Azért találtam negatívumot is, hiszen a lepattanóharcot elvesztettük, ráadásul abban az időszakban, amikor húszpontos előnyünkről hatra zárkózott fel az ellenfél – jelezte a maximalista szakmai igazgató, Sitku Ernő, hogy nem volt minden tökéletes. – Tény azonban, hogy egészen szépen megtanultuk hozni a kötelezőt, és most már nem izgulunk, amikor bizonyos szituációkat meg kell oldani. Szép győzelmet arattunk, és ha mindig ennyi ponterős játékos lesz a pályán, akkor bajban lesznek az ellenfelek, hogy kire is figyeljenek majd.

A nyíregyháziak a négyes döntőbe jutásért a keleti országrészből kapnak ellenfelet, a negyeddöntőt januárban rendezik. A csapat utolsó idei fellépése a szerdai miskolci bajnoki mérkőzés lesz.

Forrás:szon.hu