Saját kezükben a második hely sorsa
Saját kezükben a második hely sorsa

Vissza akart vágni a bonyhádi vereségért (71–52) a Nyíregyháza Blue Sharks a férfi NB I B csoportban. És vissza is vágott, hajszálpontosan annyival, 19 ponttal, amennyivel veszített…

Ahogy várható volt, magabiztos győzelmet arattak a Kék Cápák a Bonyhád ellen a férfi kosárlabda NB I B csoportban.

Vissza akart vágni a bonyhádi vereségért (71–52) a Nyíregyháza Blue Sharks a férfi NB I B csoportban. És vissza is vágott, hajszálpontosan annyival, 19 ponttal, amennyivel veszített.

Kicsit döcögősen indult a szombat esti meccs, nehezen találták meg a ritmust a hazaiak, de amikor ez megtörtént, akkor Nagy Krisztián, Fazekas Csaba és Srdjan Sztojanovics tripláival sikerült meglépni. A bonyhádiak azonban igyekeztek tapadni ellenfelükre, a második negyedben pedig nehezen indult be a pontgyártás, de amikor igen, akkor megléptek a hazaiak.

A meccs a harmadik etapban dőlt el végleg, Sztojanovics őrizte remek dobóformáját, öt triplát szerzett, amihez Czura Attila is hozzátett hármat. A végén jöhettek az ifjak, ők is tartották a különbséget, ügyelve arra, hogy húsz körül állandósuljon a különbség. Az alapszakasz második körének elhalasztott nyitómeccsén aratott győzelemmel a Kék Cápák elfoglalták a második helyet, és ezügyben a saját kezükbe vették sorsuk alakulását.

NB I B csoport: Férfiak
14. forduló

Nyíregyháza Blue Sharks–Bonyhádi KSE 83–64 (24–21, 26–14, 28–14, 15–15)

Continental Aréna, 400 néző, v.: Bács, Borgula, Domán. Blue Sharks: Bus I. 2, Czura 17/9, Sztojanovics 23/15, Mokánszki 4, Nagy K. 11/6. Csere: Fazekas Cs. 10/3, Czinger 4, Sitku M. 6, Oláh Z. 4, Vida Z., Demeter Á. 2, Vaskó. Edző: Siska János.

Forrás:szon.hu