A türelem pontokat „teremhet”
A türelem pontokat „teremhet”

A Fatum-Nyíregyháza női röplabdacsapatának szép emlékei lehetnek a Kaposvárról. Kiváltképp az aktuális idényből, a felek eddig háromszor „futottak össze” – mindannyiszor a nyírségiek nyertek…

A Kaposvár veszélyes ellenfél, a győzelemre hajtó Fatum nem lazíthat.

A Fatum-Nyíregyháza női röplabdacsapatának szép emlékei lehetnek a Kaposvárról. Kiváltképp az aktuális idényből, a felek eddig háromszor „futottak össze” – mindannyiszor a nyírségiek nyertek. Legutóbb az Extraliga nyitókörében kerekedett felül a Horváth-gárda, amely a szombati idegenbeli visszavágón sem szeretne pacát ejteni a szépen festő statisztikán.

Bár annyi szent, a somogyiakkal nem árt vigyázni, a felsőházi rájátszásban is villantottak már, midőn „elkapták” a Jászberényt – az alapszakaszban pedig a Vasast!

– Mondhatjuk, hogy a Kaposvár kinőtte magát, amely ellen egy pillanatra sem szabad lazítani – szögezte le Horváth András, a nyíregyháziak szakvezetője. – Nem akarok már azzal előhozakodni, hogy az Extraligában nincs könnyű meccs, holott ez az igazság, ráadásul alacsony mennyezetű teremben fogunk játszani, mert ezt tudjuk, ehhez rövid időn belül alkalmazkodni kell! A hazai szívós, jól védekező csapat, saját otthonában különösen veszélyes, így az első pillanattól türelmes, ugyanakkor erőteljes játékra lesz szükség, hogy pontokat szerezzünk.

Forrás:szon.hu