Fittvasárnap – Rubint Rékával
Fittvasárnap - Rubint Rékával

Ingyenes sport- és egészségügyi programokkal várják a nyíregyházi családokat február 25-én a Continental Arénában. A Fittvasárnapon Rubint Réka tart alakformáló edzést. Számos programmal várják a szervezők a nyíregyháziakat, akik helyi lakcímkártya…

Ingyenes sport- és egészségügyi programokkal várják a nyíregyházi családokat február 25-én a Continental Arénában. A Fittvasárnapon Rubint Réka tart alakformáló edzést. Számos programmal várják a szervezők a nyíregyháziakat, akik helyi lakcímkártya felmutatásával vehetnek részt a rendezvényen.

Idén öt éves a Mozdulj Nyíregyháza! programsorozat. Ebből az apropóból tavasszal két alkalommal is Fittvasárnapot tartanak a Continental Arénában. Február 25-én Rubint Réka lesz a sztárvendég, aki egy órás edzést tart majd a résztvevőknek. Több mint négyszázan már jelezték részvételi szándékukat, de várhatóan több mint ezren sportolnak majd együtt Rékával az Arénában. A program 9 órakor kezdődik és ingyenes, de a nyíregyháziaknak szól, ezért a kapunál a nyíregyházi lakcímkártyákat ellenőrzik. A legkisebbeket ugrálóvár, az idősebbeket egészségügyi mérés és tanácsadás is várja. Az eseményt az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a város önkormányzata is támogatja.

A Mozdulj Nyíregyháza program keretében a hét minden napján ingyenesen sportolhatnak a megyeszékhely lakói. Népszerű a zumba, a jóga és a gerinctorna, de a funkcionális tréningen is egyre többen vesznek részt. Március 11-én újabb Fittvasárnap vár a nyíregyháziakra, akkor Katus Attila tart ingyenes órát a Continental Arénában.

Forrás:nyiregyhaza.hu