Bravúros győzelem
Bravúros győzelem

“Őrült mérkőzés volt.” Ez volt az első mondata Hollósy Lászlónak, a Fatum-Nyíregyháza vezetőedzőjének a vasárnapi békéscsabai 3:2-es győzelem után. A nyíregyházi együttes kétszettes hátrányból…

“Őrült mérkőzés volt.”

Ez volt az első mondata Hollósy Lászlónak, a Fatum-Nyíregyháza vezetőedzőjének a vasárnapi békéscsabai 3:2-es győzelem után. A nyíregyházi együttes kétszettes hátrányból és négy mérkőzéslabdát hárítva hatalmas hajrában zsebelte be a diadalt attól a békéscsabai együttestől, akiket három éve senki nem tudott megverni hazai pályán.

– Nagy boldogsággal tölt el minket a tegnapi győzelem, de ha kritikusak akarunk lenni, akkor a játék egyes periódusaiban nem játszottunk túl hatékonyan. Rengeteg munka áll előttünk. Ma még élvezzük a győzelem ízét, de holnaptól már a következő feladatra kell koncentrálunk – mondta Hollósy László.

A nyíregyházi lányok csütörtökön este 20.00 órától ismét ringbe szállnak, ezúttal a Continental Arénában bizonyíthatnak a Vasas lányai ellen.

 NYÍREGYHÁZA: White 4, Francesco 1, O. Medics 17, Kalicsanyin 9, Varga E. 20, Matics 3. Csere:Tóth F. (liberó), Brisebois 14, Ancsin 1.

Vezetőedző: Hollósy László