Péntek Enikő alaposan megmozgatta a nyíregyháziakat!
Péntek Enikő alaposan megmozgatta a nyíregyháziakat!

Van aki a 9 órás kapunyitáskor, van aki csak a 10 órás kezdés előtt pár perccel érkezett a Continental Arénába. Ismét egy sztárvendég tartott ingyenes órát a nyíregyháziaknak…

Fittvasárnap – Péntek Enikő alaposan megmozgatta a nyíregyháziakat! A Continental Arénában ingyenesen sportolhattak a megyeszékhely lakói.

Van aki a 9 órás kapunyitáskor, van aki csak a 10 órás kezdés előtt pár perccel érkezett a Continental Arénába. Ismét egy sztárvendég tartott ingyenes órát a nyíregyháziaknak – Péntek Enikő mozgatta meg a város lakóit. Jöttek is a szép számban a résztvevők, főként hölgyek.

“Már tegnap este megfőztem a vasárnapi ebéd nagy részét, mert tudtam, hogy ma edzés lesz. Ha hazamegyek már csak néhány apróság marad” – mondta Kriszta, aki mindenre gondolt. Egy másik anyuka a kisfiát is magával hozta, együtt dolgoztatták meg az izmokat.

A Fittvasárnap tavasszal akkora sikert aratott, hogy a város vezetése ősszel is folytatja a sorozatot – erről már Dr. Ulrich Attila alpolgármester beszélt megnyitójában. Novembereben Katus Attila, decemberben Béres Alexandra tart ingyenes órákat az Aréna küzdőterén.

De ne szaladjunk ennyire előre, Péntek Enikő ugyanis egy zóna edzéssel készült. Minden izomcsoportot alaposan megmozgatott, közben pedig folyamatos buzdította azokat, akik egy-egy gyakorlat során fáradtnak tűntek. Az óra úgy volt felépítve, hogy egy-egy testrész megdolgoztatása után egy olyan következett, mely addig pihent, így szinte mindenki végig tudta edzeni az egy órát.

A közös edzés után pedig jött a közös fotózás és selfie készítés. Folytatás november 20-án!

Forrás:nyiregyhaza.hu